14 July 2005

James Gerraty

Manager, Companies
Australian Stock Exchange

Level 3, 530 Collins Street,
Melbourne, Victoria 3000

Dear Mr Gerraty,
Re: Price Query
| refer to your letter of 14 July 2005 delivered by email and respond to your questions as follows:

ITEM 1:

Epitan Limited (Epitan} is not aware of any information concerning it that has not been announced
which, if known, would explain the recent trading in Epitan's shares.

ITEM 2:

Not applicable

ITEM 3:

Epitan has recently made two announcements 1o the market. On 6 July 2005 it advised the
appointment of Mariner Corporate Finance Limited to provide advice on capital raising and options for
growth and on 7 July 2005 it advised the private placement of 11.67 million new shares to institutional

investors in Eurcpe and Australia.
Subject to these announcements, Epitan has no other explanation for the price change of its shares.

ITEM 4:

Epitan has complied and will continue to comply fully with the Listing Rules and, in particular, Listing
Rule 3.1.

Yours sincerely

lain Kirkwood
Managing Director

Epitan Limited abn B8 085 544 119
Level 13, 1 Colling Street, Metbourne Victoria 3000 Australia Telephone +61 3 9660 4900 Facsimile +81 3 9680 4929 www epitan.com.au
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Dear Mr lles

EpiTan Limited {the *Company™)

RE: PRICE QUERY

We have noted a change in the price of the Company’s securities from 52 cents at the close of trading
yesterday to 59.5 cents today.

In light of the price change, please respond to each of the following questions.

l.

Is the Company aware of any information concerning it that has not been announced which, if
known, could be an explanation for recent trading in the securities of the Company?

If the answer to guestion ! is yes, can an announcement be made immediately? 1f not, why
not and when is it expected that an announcement will be made?

Please note, if the answer to question ! is yes and an announcement cannot be made
immediately, you need to contact us fo discuss this and you need to consider a trading halt
{see below).

Is there any other explanation that the Company may have for the price change in the
securities of the Company?

Please confirm: that the Company is in compliance with the listing rules and, in particular,
fisting rule 3.1

Your response should be sent to me by e-mail at james.gerraty@asx.com.au or by facsimile on
facsimile number 03 9614 0303, 1t should nof be sent to the Company Announcements Office.

Unless the information is required immediately under listing rule 3.1, a response is requested as soon
as possible and, in any event, not later than 5.00 pm E.S.T. today, 14 July 2005.

Under listing rule 18.7A, a copy of this query and your response will be released to the market, so
your response should be in a suitable form and separately address each of the questions asked. If you
have any queries or concerns, please contact me immediately.

Listing rale 3.1
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Listing rule 3.1 requires an entity to give ASX immediately any information concerning it that a
reasonable person would expect to have a material effect on the price or value of the entity’s
securities. The exceptions to this requirement are set out in lsting rule 3.TA.

In responding to this letter you should consult listing rule 3.1 and Guidance Note 8 — Coniinuous
Disclosure: Hsting rule 3.1,

If the information requested by this letter is information required to be given to ASX under listing rule
3.1 your obligation 1s to disclose the information immediately.

Your responsibility under listing rule 3.1 is not confined to, or necessanily satisfied by, answering the
questions set out in thig letter.

Trading halt

If you are unable to respond by the time requested, or if the answer to question 1 is yes and an
announcement cannot be made immediately, you should consider a request for a trading halt 1n the
Company’s securities. As set out in listing rule 17.1 and Guidance Note 16 — Trading Halis we may
grant a trading halt at your request. We may require the request to be in writing. We are not reguired
to act on your request.  You must tell us each of the following.

The reasons for the trading halt.

How long you want the trading halt to ast.

The event you expect to happen that will end the trading hailt.

That you are not aware of any reason why the trading halt should not be granted.

Any other information necessary to inform the market about the trading halt, or that we ask
for.

% ® & ® =

The trading halt cannot extend past the commencement of normal trading on the second day after the
day on which it is granted. If a trading halt is requested and granted and you are still unable to reply
to this letter before the commencement of trading, suspension from quotation would normally be
imposed by us from the commencement of frading if not previously requested by you. The same
applies if you have requested a trading hall because you are unable to release information to the
market, and are stiil unable to do so before the commencement of trading.
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If you have any queries regarding any of the above, please let me know.

Yours sincerely

James Gerraty
MANAGER COMPANIES, MELBOURNE
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